Corina Boboc

Oraș
București

Corina Boboc este un tanar desginer si scenograf care a absolvit Universitatea de Arte Bucuresti, Moda-Design Vestimentar.
Lucrand inca din timpul facultatii pentru designerul si scenograful Doina Levintza, Corina a urmat studiile de master la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, specializandu-se in scenografie.
Designerul a semnat costume pentru numeroase proiecte la Opera Naionala Romana, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Excelsior, Teatrul National Ploiesti in regiile lui Gigi Caciuleanu, Bobi Pricop, Ion Caramitru, Diana Mititelu, Diana Pacurar si de asemenea si pentru scurt-metraje si lung-metraje.


Incepand cu prima colectie de licenta, RAYA, apoi cu NERYA (toamna iarna 2016 2017), CELEBRATE LOVE (primavara vara 2017), SHEA (toamna iarna 2017 2018), JELLYFISH ON PLUTO (vara 2018) si Herbeat (iarna 2018/2019) Corina a organizat prezentari de moda de tip performance cu muzica live si cu actrite si dansatoare care au defilat in haine create de ea.

De anul acesta, Corina este trainer-ul cursului de Design Vestimentar de la Atelierele Ilbah si de curand a deschis un showroom la Palatul Universul, in Bucuresti. Boboc Showroom este un spațiu dedicat clienților care vor să vadă și să probeze produsele designerului (cele pe care le găsiți pe site, dar nu numai : bluze, tricouri, haine pentru copii, tricouri bărbătești, geci, rochii de seară). De asemena, este și un loc perfect pentru întâlniri și pentru a discuta ținute pentru evenimente importante.